Αναγνώστες

Ετικέτες

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ 65ο.ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ 66ο.ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Οι... Ινδιάνοι της Μακρακώμης!



Με σύνθημα "Όλη η Κεντρική Ελλάδα μια παρέα!" ξεκινούν το Σάββατο 9 Μαρτίου οι εκδηλώσεις του καρναβαλιού της Μακρακώμης, της γραφικής κωμόπολης της Φθιώτιδας.

Το μεγαλύτερο πάρτι της Κεντρικής Ελλάδας, που ετοιμάζεται εδώ και μήνες από 200 και πλέον εθελοντές, είναι έτοιμο να προσφέρει και φέτος, όπως συμβαίνει εδώ και 55 χρόνια, ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας.

Οι πολυάριθμοι εθελοντές στοιχηματίζουν ότι το καρναβάλι της Μακρακώμης θα δώσει χαρά, ελπίδα και δύναμη σε όλους τους επισκέπτες που θα βρεθούν στην όμορφη κωμόπολη. Δέκα ημέρες ατέλειωτου κεφιού σε μια πόλη όπου δεν κοιμάται κανείς, σε μια γωνιά της Ελλάδας που κάθε χρόνο ξεφαντώνει σε ξεχωριστούς καρναβαλικούς ρυθμούς.

Το καρναβάλι της Μακρακώμης ξεκινά το Σάββατο  9 Μαρτίου, στις 21:00,  με παραδοσιακό γαϊτανάκι από το δημοτικό σχολείο Μακρακώμης και Indians Party παρέα με το συγκρότημα MOCAMICA.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 18:30, οι επισκέπτες της Μακρακώμης θα διασκεδάσουν με παιδικό πάρτι μασκέ.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει διαγωνισμό πετάγματος χαρταετού (στις 11:00), εκδήλωση από το Σύλλογο Γυναικών Γραμμένης (στις 12:30) και, πάνω απ' όλα, Brazilian Party με βραδιά λουκάνικου και μίνι νυχτερινή παρέλαση καρναβαλιστών (στις 21:00).

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, 18 Μαρτίου, με μεγάλη παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων, δωρεάν σαρακοστιανά και χορό στην κεντρική πλατεία της Μακρακώμης. Στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του καρναβαλιού, με το κάψιμο της καλύβας των Ινδιάνων.

Πατήστε εδώ για να βρείτε όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για τη Μακρακώμη και όλους τους υπόλοιπους οικισμούς της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

πηγή:http://www.diakopes.gr/trip-ideas/article/?aid=208878

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ